Hallo, waar ben je naar op zoek?

Suggesties:
 • Alcohol en DrugsAlcohol en DrugsDrugs is slecht mmkay
 • AlcoholvergiftigingAlcoholvergiftigingEen gezellig avondje borrelen kan ontaarden in een drama als iemand zoveel drinkt dat hij een alcoholvergiftiging oploopt. Nu is dronken worden eigenlijk ook een vorm van alcoholvergiftiging, maar wanneer we spreken van alcoholvergiftiging hebben we het over de levensbedreigende fase na dronkenschap.
 • Allergische reactieAllergische reactieJe bent heerlijk uit eten met je vriend in een Thais restaurant. Plotseling zie je hem moeilijk kijken en zijn hand op zijn keel leggen. De ober is op de hoogte van de pinda-allergie van je vriend, maar zo te zien is dat toch niet doorgedrongen tot in de keuken. Je krijgt het warm en kijkt om je heen. Kan iemand helpen? Wat moet je nou doen?
 • Astma aanvalAstma aanvalJe hebt een stel vrienden van je zoon in huis. Ze betrekken ook de hond en af zelfs het konijn in hun spel. Niets aan de hand en helemaal leuk. Totdat Ben het ineens benauwd krijgt. Hij snakt naar lucht. Je ziet de paniek in zijn ogen. Zijn piepende ademhaling gaat door merg en been. Wat moet je doen bij een astma-aanval?
 • BrandwondenBrandwonden

  Brandwonden zijn er in verschillende s

 • Hoge bloeddrukHoge bloeddruk

  Wat te doen bij een te hoge bloeddruk? Lees snel hoe je je bloeddruk weer op een gewenst niveau krijgt.

 • KeelpijnKeelpijn

  Keelpijn is vervelend en treedt op in verschillende mate van heftigheid. Opgezette klieren in de hals zorgen voor ongemakt, lees snel wat je kunt doen om de pijn te verzachten.

 • KoortsKoorts

  Koorts is een reactie van het lichaam wanneer een virus of bacterie probeert binnen te dringen. Lees snel wat je kunt doen om koorts tegen te gaan en je lichaam te ondersteunen bij het bestrijden van de indringer.

 • Lage bloeddrukLage bloeddruk

  Wat te doen bij een lage bloeddruk? Lees snel hoe je je bloeddruk weer op het gewenste niveau krijgt.

 • MisselijkheidMisselijkheid

  Misselijkheid is in veel gevallen voor erg vervelend, maar is zelden gevaarlijk en gaat meestal vanzelf over. Toch zijn er dingen die je kunt doen om misselijkheid te bestrijden, lees ze snel.

 • OorpijnOorpijn

  Oorpijn kan ontzettend veel last geven en komt vaak voor bij kinderen. Lees snel wat je kunt doen om de pijn te verzachten.

 • TekenbeetTekenbeet

  Een tekenbeet is pijnloos maar kan door de Lyme-bacterie wel nare gevolgen met zich meebrengen. Lees daarom snel wat je moet doen in het geval van een beet.

 • WespensteekWespensteek

  De steek van een wesp kan niet alleen erg pijnlijk zijn, maar is in sommige gevallen ook enorm gevaarlijk. Lees daarom snel hoe te handelen bij een wespensteek.

 • Contact

  Adres:
  Sloodstraat 20, 79026 CR Hoogeveen
  / Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 / KVK: 84 3899 66

  Meer informatie

  Heeft u interesse in EHBOWEB.nl en ontvang u graag meer informatie, vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt direct meer informatie per e-mail.

  Aanvragen

  Liever via de telefoon? Tijdens werkuren zijn we bereikbaar op 06 29 342 922

  Contact

  Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk (maximaal 1 werkdag) contact met u op. U kunt ons ook direct e-mailen via info@ehboweb.nl

  Versturen

  Liever via de telefoon? Tijdens werkuren zijn we bereikbaar op 06 29 342 922

  Demo aanvragen

  Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvende demo omgeving aan te vragen voor jullie vereniging. Demo omgevingen worden binnen 1 werkdag opgeleverd.

  Demo aanvragen